Judy a fost sotul in padure si a cules hiribe si galbiori,miroseau asa de frumos ,ca mi-o fost ciuda ca nu m-am dus si eu,din pacate eram la servici,altfel nu scapa de mine,ador sa ma plimb prin padure,printre copaci,sa auzi frunzele cum fosnesc sub piciorul tau,e o minunatie,sa privesti trunchiurile rasucite ale copacilor ce sfideaza parca lumina,razele soarelui ce se propaga printre crengute si mirosul,da mirosul... inmiresmat al padurii,mi se pare mirifica,nu cred ca pot explica in cuvinte
Si daca tot le am ,voi profita si am sa-ti scriu reteta topalutii de hiribe.
INGREDIENTE:2lg.ulei de masline pt.prajit,un bol de hiribe(500gr.),1ceapa mare,piper,boia,vegeta,3lg.de faina,150ml.lapte,sare dupa gust,500ml.de apa
Se pun hiribele la prajit in ulei ,se lasa cam 5 min.,fara a uita sa invartim in ele,se adauga ceapa taiata marunt,se caleste si aceasta 5min,apoi punem codimentele si apa,le lasam sa fiarba 25min,acoperite.Separat se pune intr-un bol faina si laptele,se amesteca bine si se adauga peste hiribe,invartind repede sa nu se prinda de cratita,daca e nevoie se mai adauga apa sa iasa o topaluta mai subtire(daca se raceste ea se mai ingroasa ),se mai lasa cateva clocote apoi se ia de pe foc ,va garantez ca e cea mai gustoasa topaluta pe care ati mancat-o vreodata.am sa postez si poze maine
IMI PARE ASA DE RAU FETELOR CA V-AM FACUT POFTA SI CA V-AM RASCOLIT DORUL DE TARA M-AI BINE NU LE POSTAM, MII DE SCUZE,AM VRUT SA VA FAC O BUCURIE SI CAND COLO NU MI-A IESIT,AM SA MA REVANSEZ CUMVA,PROMIT
Sarmale de post cu ciuperci
Acum o zi